Gratis strikkeopskrifter


Det er blevet populært at strikke, både fordi hjemmestrikket tøj er noget helt specielt, og fordi det en god måde at koble af fra hverdagens stress. Vi har samlet nogle gode gratis strikkeopskrifter og guides til at lære at strikke.

App hjælper med dit digitale forsvar


App fra Forbrugerrådet Tænk hjælper dig til at beskytte dit digitale privatliv og til at undgå at blive offer for it-kriminalitet. Download den gratis til iPhone og Android mobiler

Skab gode vaner og nå dine mål med Streaks


Det kan være svært at opbygge en ny god vane, og det kan være lige så svært at bryde en dårlig vane, men denne app hjælper med begge dele.

Se Danmark fra luften før Google Maps


Se gamle luftfotos fra før internettet og online korttjenester som Google Maps.

Lav musik og animationer ved at trykke på tastaturet


Brug for lidt tidsfordriv? Så er her en sjov lille webside som kan lave musik og små animationer på skærmen mens du trykker på forskellige taster

Mad for fattigrøve og andre


En blog med opskrifter til mad som ikke koster så meget og ofte er nemme at lave. Her er også færdige madplaner med tilhørende indkøbslister.

Se om din konto er blevet hacket


Find ud af om en af dine konti og personlige data er blevet lækket på nettet efter en af de mange sites du bruger eller har brugt, er blevet hacket.

Kortfilm: Rejser i tiden


Mange har fantaseret om at rejse tilbage eller frem i tiden, og disse fire små kortfilm du kan se her, handler om netop det emne.

Se hurtigt indholdet af filer med Quicklook


QuickLook er en fantastisk udvidelse til Windows som gør det let og hurtigt at se indholdet af en fil med et tryk på mellemrumstasten

Tre gode videoer til juleferien


Hvis du her i juledagene skulle få nogle minutter i overskud til lidt videokiggeri, så er her tre gode videoer som er et kig værd.

  Se mere