Skab gode vaner og nå dine mål med Streaks


Det kan være svært at opbygge en ny god vane, og det kan være lige så svært at bryde en dårlig vane, men denne app hjælper med begge dele.

Test din skrivehastighed


Test hvor hurtig du er på tastaturet med denne smarte side, eller øv dig i at blive hurtigere med tests og ved at konkurrere online med andre.

Madbanditten – en madblog med fokus på LCHF principperne


En spændende madblog med udgangspunkt i principperne om et lavt indtag af kulhydrater og et højt indtag af fedt. Opskrifterne kan dog nydes af alle som har lyst.

Smart samkørsel og privat biludlejning med GoMore


GoMore er en rigtig smart service, som ved hjælp af en app eller GoMores hjemmeside tilbyder samkørsel, privat biludlejning og leasing af bil i Danmark.

Sådan finder du nemt alternativer til en app


Smart side som finder alternativer til software, som f.eks. iPhone apps, Android apps, Windows programmer, Mac programmer eller web apps.

Få styr på vintertrafikken med app og web


Få et godt overblik over vintertrafikken og vejret på vejene, og modtag notifikationer om hændelser som er relevante for de veje du kører på.

Vanvittig kædereaktion med kugler og magneter


Tålmodighed og vedholdenhed betaler sig, det har det i hvertfald gjort for opbygningen af denne kuglebane.

Denne kat står på skateboard og slår verdensrekorder


Boomer er en Bengalkat som lever i Australien med sin ejer, og den er tilsyneladende ganske god til at stå på skateboard.

Stort udvalg af indie spil du ikke har set før


Kan du lide at spille små computerspil og er du til den slags som er lavet af små uafhængige udviklere, så er her et rigtig stort udvalg med noget for enhver smag.

Find ud af hvad sangteksterne handler om


Det er ikke altid helt klart hvad en sang handler om og nogle gange er det også forskelligt hvad vi får ud af sangens tekster. Men denne side kan hjælpe med facts om sangteksterne.

  Se mere