Stop Windows i at snage i dit privatliv


Hvis du gerne vil stoppe Windows i at snage mere end nødvendigt i dit privatliv, så kan programmet O&O ShutUp10 hjælpe. Det er enkelt at bruge og tilmed gratis.

Gratis spil: Claude and the Phantom


Claude and the Phantom er et sødt lille peg-og-klik eventyrsspil, som er gratis til både Windows og Mac.

Tips til ferie med børn


Hvis du ønsker inspiration og tips til ferie med børn, og gerne vil læse autentiske historier fra andre familiers børneferier, så er her en side vi kan anbefale.

De bedste små sci-fi film du ellers ikke ville have set – gratis


Hvis du er til sci-fi film og gerne vil se andet end de store blockbuster film som kan ses i biografen, Netflix og lignende steder, så prøv DUST.

Se klokken, vejret og anden nyttig info for andre lande og feriesteder


En rigtig nyttig hjemmeside hvis du skal ud og rejse eller kender nogen som er i et andet land. Se blandt andet klokken i alverdens lande og lav dit eget verdensur.

Lyt til verden i 3D med din iPhone


Denne app vil lade dig opleve verden via fordybende 3D audio. Vælg destination, læn dig tilbage, luk øjenene og oplev som om du var der.

Se hvordan jorden engang så ud


Prøv en slags forhistorisk "Google Earth", hvor du kan se hvordan jordens kontinenter har bevæget sig gennem millioner af år. Se f.eks. hvordan landene var forbundet da dinosaurerne levede.

Apps du skal have med på ferien 2018


Vi har her samlet nogle af de bedste ferie apps, som kan være nyttige når du skal på ferie eller ud at rejse.

Kortfilm: Jagten på lykke


Denne lille kortfilm handler om en rottes vedholdende søgen efter lykke og opfyldelse. Måske er lykke noget man kan købe sig til...

Hjemmeside viser udviklingen af den danske myggeplage


Myggene vælter frem og er du en af dem som plages af myg eller bare syntes det er interessant at følge udviklingen så er denne hjemmeside et besøg værd.

  Se mere