Lav dine egne animerede gif tekster


Her er tre websider som gør det nemt at lave sine egne tekst baserede gif animationer.

PinClipBoard: Et bedre clipboard som virker på tværs af enheder


Har du nogensinde ønsket du kunne kopiere noget tekst eller et billede fra din computer, og indsætte det på en anden computer eller din mobil.

Gratis billeder du må bruge overalt


Billeder som findes via Googles søgemaskine kan sjældent bruges lovligt, men der findes heldigvis steder hvor du kan finde billeder som du lovligt må bruge helt gratis.

Han ejer månen og sælger den videre stykke for stykke


I mere end 35 år har amerikaneren Dennis Hope solgt land på månen, og det har han tjent rigtig godt på. Se denne video om manden som ejer månen.

Lyt til verden i 3D med din iPhone


Denne app vil lade dig opleve verden via fordybende 3D audio. Vælg destination, læn dig tilbage, luk øjenene og oplev som om du var der.

En sød lille animationsfilm om at dømme folk for hurtigt


De fleste af os bruger blot et kort sekund på at dømme folk, og nogle gange er vi lidt for hurtige til at dømme folk. Måske er det også tilfældet i denne lille kortfilm.

Tjek hvor god mobildækningen er hos dit mobilselskab


Mobildækningen kan variere meget alt efter hvor du befinder dig og hvilket mobilselskab du benytter. Denne side viser de forskelige mobilselskabers dækning.

Genopdag musikken fra din ungdom


Hvis du syntes moderne musik lyder lidt som en omgang masseproduceret støj, så er en rejse tilbage i tiden med Spotify's tidskapsel måske noget for dig

Stop Windows i at snage i dit privatliv


Hvis du gerne vil stoppe Windows i at snage mere end nødvendigt i dit privatliv, så kan programmet O&O ShutUp10 hjælpe. Det er enkelt at bruge og tilmed gratis.

Gratis spil: Claude and the Phantom


Claude and the Phantom er et sødt lille peg-og-klik eventyrsspil, som er gratis til både Windows og Mac.

  Se mere