Playpilot – Film og serier fra alle dine streamingtjenester samlet et sted


Flow-tv bliver efterhånden overhalet af flere og flere streamingtjenester, og det er er også rigtig smart når man selv kan vælge hvad og hvornår man vil se film, serier eller tv programmer. Men jo flere streamingtjenester vi får, jo mere uoverskueligt bliver det når man skal finde noget nyt at se, for nu skal man […]

Kunne du tænke dig at lave frivilligt arbejde og gøre en forskel?


Har du tænkt på at få et frivilligt arbejde, så læs med her, og se hvordan du nemt finder et frivilligt job hvor du kan bruge netop dine personlige kompetencer

Gratis strikkeopskrifter


Det er blevet populært at strikke, både fordi hjemmestrikket tøj er noget helt specielt, og fordi det en god måde at koble af fra hverdagens stress. Vi har samlet nogle gode gratis strikkeopskrifter og guides til at lære at strikke.

App hjælper med dit digitale forsvar


App fra Forbrugerrådet Tænk hjælper dig til at beskytte dit digitale privatliv og til at undgå at blive offer for it-kriminalitet. Download den gratis til iPhone og Android mobiler

Skab gode vaner og nå dine mål med Streaks


Det kan være svært at opbygge en ny god vane, og det kan være lige så svært at bryde en dårlig vane, men denne app hjælper med begge dele.

Sådan finder du nemt steder på ferien


Hvis du kan lide at rejse og opleve nye steder, så er her en app som gør det ekstra nemt at finde steder og information om disse lige i nærheden af dig.

Wilds.io – Et multiplayer spil du kan spille direkte i browseren


Wilds.io er et browserspil hvor man spiller online med andre spillere, mens man svinger rund med en økse eller andre våben for at slagte alt hvad der bevæger sig.

Mad for fattigrøve og andre


En blog med opskrifter til mad som ikke koster så meget og ofte er nemme at lave. Her er også færdige madplaner med tilhørende indkøbslister.

Se om din konto er blevet hacket


Find ud af om en af dine konti og personlige data er blevet lækket på nettet efter en af de mange sites du bruger eller har brugt, er blevet hacket.

Kortfilm: Rejser i tiden


Mange har fantaseret om at rejse tilbage eller frem i tiden, og disse fire små kortfilm du kan se her, handler om netop det emne.

  Se mere