Den Gamle By på nettet


Den Gamle By i Århus er ekstra hyggelig her i julemåneden, og frem til den 1. januar kan du opleve, hvordan danskerne har fejret jul i 400 år. Her er julestemning og oplevelser for såvel store som små – så uanset om du har været der før eller det er en oplevelse du endnu har […]

Springer ud fra et bjerg og BASE jumper ind i flyvemaskine


Det er lige så sindsygt som det lyder, disse franskmænd springer ud fra en klippe på et bjerg iført wingsuit, for derefter at flyve ind af døren på et fly

Få repareret dit tøj via nettet med en online skrædder


Nu behøver du ikke længere smide dit yndlingstøj væk hvis det er i stykker eller ikke passer, du kan nemlig bestille reparation og tilpasning via en online skrædder.

Lav dine egne animerede gif tekster


Her er tre websider som gør det nemt at lave sine egne tekst baserede gif animationer.

PinClipBoard: Et bedre clipboard som virker på tværs af enheder


Har du nogensinde ønsket du kunne kopiere noget tekst eller et billede fra din computer, og indsætte det på en anden computer eller din mobil.

Se hvilke data dine fotos skjuler


Fotos taget med dit mobil kamera kan indeholde en masse data, herunder den præcise GPS lokation for hvor billedet er taget. Og alle som kan se billedet har adgang til de data.

Pakkekalender via nettet: Få en færdiglavet pakkekalender eller lav din egen


Vi kigger her på mulighederne for hvor man nemt kan købe en færdiglavet pakkekalender eller selv finde som pakker via nettet, og på den måde spare en masse tid.

Disse apps viser hvordan du vil se ud med en anden hårfarve


Her får du to gratis apps som via argumentet reality gør det muligt, at se dig selv med en anden hårfarve på mobilen.

En sød lille animationsfilm om at dømme folk for hurtigt


De fleste af os bruger blot et kort sekund på at dømme folk, og nogle gange er vi lidt for hurtige til at dømme folk. Måske er det også tilfældet i denne lille kortfilm.

Tjek hvor god mobildækningen er hos dit mobilselskab


Mobildækningen kan variere meget alt efter hvor du befinder dig og hvilket mobilselskab du benytter. Denne side viser de forskelige mobilselskabers dækning.

  Se mere