Kortfilm: Jagten på lykke


Denne lille kortfilm handler om en rottes vedholdende søgen efter lykke og opfyldelse. Måske er lykke noget man kan købe sig til...

Hjemmeside viser udviklingen af den danske myggeplage


Myggene vælter frem og er du en af dem som plages af myg eller bare syntes det er interessant at følge udviklingen så er denne hjemmeside et besøg værd.

Guide: Nu kan NemID app erstatte NemID-papkortet


Nu kan du endelig droppe NemID papkortet og bruge en smart NemID-app på din smartphone. Læs om og se hvordan i denne guide.

Kan du lide at rejse? Så kig forbi denne dejlige rejseavis


En af Danmarks bedste rejsesider med rejsebeskrivelser til et væld af destinationer i hele verden. Her er tips og inspiration til mange forskellige rejse former og der er noget for enhver.

Velbevarede filmklip af hverdagslivet fra gamle dage


Hvis du synes det er spændende at se hvordan hverdagslivet var i gamle dage, så er her et par videoer og en YouTube kanal som måske kunne være interessant.

Se klokken, vejret og anden nyttig info for andre lande og feriesteder


En rigtig nyttig hjemmeside hvis du skal ud og rejse eller kender nogen som er i et andet land. Se blandt andet klokken i alverdens lande og lav dit eget verdensur.

NemID nøgleapp og sikkerheden


Vi kigger lidt på om sikkerheden for den nye NemID nøgleapp er god nok, og hvad du selv kan gøre for at have en god sikkerhed omkring NemID appen.

Strandguide: Find de gode badestrande


Vi viser vej til hvordan du finder de bedste danske badestrande, for når solen skinner så er en strandtur en dejlig oplevelse.

7 tips til at undgå problemer med øjnene når du sidder ved computerskærmen


Oplever du gener i form af svien, tørre og irreterede øjne, samt træthed eller hovedpine når du sidder foran computeren? Så er her 7 tips til at undgå dette.

Livsnyderhaven – en dejlig haveblog


Hvis du er havemenneske og samtidig godt kan lide at læse om andre haveentusiasters haveliv, så er her en dejlig haveblog du kan kigge forbi.

  Se mere