Skabeloner til Halloween græskar


Her får du tips til de bedste websider med skabeloner til Halloween græskar, og så er her et par videoguides til hvordan man laver et flot Halloween græskar.

De ældste filmoptagelser af London – dengang og nu


Se nogle af de ældste filmoptagelser fra London i perioden 1890 til 1920 og se hvordan det ser ud samme steder i dag.

Fugle er klogere end man skulle tro


Fugle er faktisk noget klogere end de fleste tror, her har vi samlet en række videoer som viser hvordan fugle har lært at åbne døre og meget mere.

Tag på vandreture i Danmark


Vandring er både sundt og en god måde at opleve Danmarks flotte natur. Her får du et par tips til websider og apps til vandreruter og tips.

Dansk side om nyeste film og serier på Netflix


Dansk nyhedsside for danske Netflix brugere, hvor man kan læse om aktuelle og kommende film og serier på den populære streamingtjeneste.

Skønhedens Atlas – Smukke kvinder fra hele verden


Hun rejste verden rundt med sit kamera i fire år for at fotografere verdens smukke kvinder. Resultatet blev til The Altas Of Beauty.

Læs Samvirke på nettet


Du kender sikkert månedsmagasinet Samvirke, men vidste du at det kan læses gratis på nettet og du kan læse alle udgaver tilbage til 1928.

Få anbefalinger til film, musik, bøger og spil


Smart app og webservice som giver personlige anbefalinger til film, serier, musik, bøger og spil. Fortæl hvad du kan lide og få anbefalinger på mere af det samme.

Kortfilm: Hendes ven Adam


Se dette lille drama om en usikker ung fyrs jalousi og en diskussion med kæresten som pludselig løber helt ud af kontrol.

Lær et nyt sprog fra en anden person


Lær et nyt sprog med denne smarte app som adskiller sig fra andre sprog-lærings-apps ved at inddrage andre personer som taler det sprog man gerne vil lære.

  Se mere