Livsnyderhaven – en dejlig haveblog


Hvis du er havemenneske og samtidig godt kan lide at læse om andre haveentusiasters haveliv, så er her en dejlig haveblog du kan kigge forbi.

Download og se de data facebook har om dig


Denne guide viser hvordan du downloader og ser de data som facebook har gemt om dig. Herunder billeder, videoer, beskeder, og opslag som du har delt gennem tiden.

Små danske musikmagasiner som er et besøg værd


Hvis du godt kan lide at lytte til musik og interessere dig for hvad der sker af nyt inden for musikscenen, så er her tre små danske musikmagasiner som er et kig værd.

Skjult kamera: Se hvordan folk reagerer på usynlig stol


Hvis man tager ind for at se et trylleshow, så har man en forventning om af se noget magi. Men hvad hvis det sker ude i den virkelige verden?

Bliv vækket af fuglesang frem for en irriterende alarm tone


Denne alarm app vækker dig til smuk fuglesang som minder om forår, så du kan slippe for den irriterende alarm tone fra vækkeuret.

God dansk side om vin, med vinanmeldelser, info og personlige erfaringer


Hvis du går lidt op i vin, så er her en god dansk vinside som blandt andet byder på vinanmeldelser ud fra ægte oplevelser og erfaringer med vinene ved middagsbordet. 

Sådan ændre Google Maps landegrænser alt efter hvem der kigger på kortet


Hvad sker der når flere nationer er uenige om hvor grænsen går og gør krav på samme territorium?

Great Big Story: Videoer som har lidt mere “kød” på indholdet


Great Big Story ønsker at skabe små korte videoer med lidt mere substantielle historier, end de typiske YouTube videoer.

Få den gamle Windows startmenu tilbage i Windows 10


Her får du et af de bedste programmer til genskabelse af den klassiske startmenu i Windows 10.

Simpel og gratis note-app som virker på alle dine enheder


Simplenote er en minimalistisk note-app som er nem at bruge, og som kan synkroniseres og bruges i browseren eller downloades som selvstændige note-apps til en lang række enheder.

  Se mere