Tilbage til den gamle startside?

Når man har fundet en hjemmeside man er glad for, og har brugt tid på at sætte sig ind i sidens opbygning, så kan det være virkelig irreterende når der pludselig bliver lavet om i det hele. Derfor giver vi dig mulighed for at vende tilbage til den gamle version af KvikStart, hvis den nye ikke rigtig er noget for dig - vi håber dog du vil give den nye side en chance først.

Her under kan du se hvad forskellen er på den nye version af KvikStart og den gamle (let opdaterede) version af KvikStart.

Vi har brugt lang tid på den nye version af KvikStart, og arbejdet hårdt for at gøre siden endnu bedre og mere brugbar. Der er kommet nye funktioner og sektioner på KvikStart, og siden har fået et nyt design som gør, at den er brugbar på både almindelig komputer, tablet og smartphone. Men hvis du af den ene eller anden grund hellere vil have den gamle startside tilbage, så kan du få det ved at ændre startsiden frahttps://www.kvikstart.dk til https://www.kvikstart.dk/v2/ - Vi vil fortsætte med at holde den gamle version opdateret ;-)

Hvis du ikke lige ved hvordan man ændre startsiden, kan du følge denne guide, Hvis du har brug for hjælp til at få den gamle version tilbage, er du altid velkommen til at kontakte vores support.