De bedste jule-hjemmesider i 2021

"Det sørme, det sandt, december! Den dejligste måned i nissernes land..." Ja du kender sikkert den populære julesang fra Jul på Slottet, som blev sendt første gang helt tilbage i 1986. Den gang sad familier over hele landet samlet foran det lille firkantede TV, og her flere årtier senere er tv-julekalendere stadig populære i december måned - nu streamer mange det bare via internettet på den store fladskærm, iPad eller mobil.

Der er sket meget på den teknologiske udvikling, og internettet har meget mere jul at byde på end julekalendere. Der er dedikerede julehjemmesider med jule-tips, historier, juleopskrifter. Og der er net-radioer som spiller julemusik 24 timer i døgnet, ja selv julegaverne bliver af mange købt på nettet.

Hvis du godt kan lide jul, så er denne side for dig - vi har nemlig samlet noget af det bedste juleindhold som nettet har at byde på. Her er f.eks. jule-hjemmesider, juleradio, og julekalendere som kan streames. 

Julehjemmesider

I internettets unge år var der rigtig mange gode jule hjemmesider, som folk havde lavet for 

Julemusik og juleradio

Hvis du endnu ikke helt er kommet i julestemning, så kan lidt julemusik måske hjælpe dig på vej. Her har vi samlet nogle links til gratis julemusik på nettet.

Og så er der selvfølgelig også masser af julemusik på YouTube, og har du abonnement på en musikstreamingtjeneste, så er der selvfølgelig også masser af juleplaylister der.

Julekalendere

Årets julekalendere kan heldigvis stadig ses på helt almindelig TV, men der kan også streames på nettet. Både DR og TV2 har lagt en lang række julekalendere klar til at blive streamet på nettet. Se blandt andet Årets julekalender 'Kometernes jul på TV2' eller gense nogle af de seneste års julekalendere, som Tidsrejsen, Alletiders Nisse, The Julekalender, Pagten, Jullerup Færgeby, Jul på slottet og flere andre.

Juleopskrifter

Og så skal vi selvfølgelig ikke glemme alle lækre opskrifter som hører julen til. Her er et populære madsiden som har en sektion dedikeret jul julens mad, drikke og snacks.

Udgivet af: Thomas - KvikStart's daglige styrmand
Senest opdateret:  01-01-2022