Om KvikStart

KvikStart så dagens lys helt tilbage i 1998, og selvom internettet har ændret sig meget siden dengang er KvikStart stadig en meget populær startside og genvej til det bedste på nettet - og det er uanset om du går online via computer, tablet eller mobil.

Vores vision for KvikStart er, at gøre det nemt og hurtigt at komme videre ud på nettet gennem links eller søgning, og samtidig give mulighed for at opdage nogle af de mange fantastiske sider på nettet, man måske ikke kendte i forvejen - lad ikke din internetverden begrænse af søgemaskine resultater og de links du og din omgangskreds kender.


Startside og webguide

Med vores startside, webguide og shopping guide, er det nemt for dig, at komme hurtigt videre til de bedste og mest benyttede websider med et enkelt eller to klik. Vi har en enkel og overskuelig startside uden for meget grafik og uden behov for at scrolle en masse op og ned. Og så har vi en omfattende webguide og shopping guide til når du vil videre til websider inden for bestemte kategorier. Vi holder hele tiden links opdateret, og skifter løbende ud når en side lukker, skifter adresse eller der kommer noget bedre, så du ikke skal bruge tid på det.


Søgning

Vi ønsker at gøre det nemt at søge indhold på internettet. Derfor har vi på alle sider et søgefelt som søger nettet med Googles fantastiske søgemaskine, som giver de kvalitetsresultater Google er kendt for – men derudover kan du vælge at afgrænse søgningen til f.eks. kun at vise danske sider, billeder, video, nyheder og andet specifikt indhold så du får mindre ”støj” i søgeresultaterne. Vi har også en dedikeret søgesektion, med avanceret Google søgning, andre søgemaskiner, opslagsværker, medie søgning, prissammenligning og genveje til et vælg af oplysningssider.


Nyheder

Vores nyhedssektion giver et hurtigt og overskueligt overblik over dagens nyheder. Her viser vi de seneste nyhedsoverskrifter fra de bedste og mest populære nyhedssider. Og så får du overskrifterne fra forskellige nyheds-kategorier uden en masse grafik og forstyrrende elementer.


Opdag nyt

I denne sektion giver vi tips om websider, videoklip og Apps, som vi synes er værd at kigge nærmere på. Vi bruger mange timer på at gennemsøge nettet for det bedste indhold, så du nemt kan opdage nye sider af nettet. Måske opdager du en god webside, ser en video som får dig til at smile eller finder Apps som er nyttige for dig. Det er også her du finder vores netblog, som bl.a. giver tips og information for dig som internetbruger. Og så er også her du kan læse om nyt fra KvikStart.


Har du spørgsmål, forslag eller brug for hjælp er du altid velkommen til at kontakte os her.

Og vil du gerne have indstillet KvikStart som din startside, så kan du finde vejledning her.

Ha’ en super dag og en god start ud på internettet…