Indie spil

Stort udvalg af indie spil du ikke har set før

Game Jolt tilbyder et stort udvalg af indie spil inden for alverdens genre og til forskellige platforme som Windows, Mac, Linux og web. Game Jolt har eksisteret siden 2002 og har langsomt vokset sig til en af de største gaming sites som udelukkende fokuserer på inde spil.

Hvad er indie spil?

Hvis du ikke allerede kender begrebet indie spil, så er her en hurtig forklaring. Indie er kort for det engelske ord independent, altså uafhængig, hvilket vil sige det er udviklet af en virksomhed eller person som ikke er tilknyttet etablerede udgivere eller platforme. Begrebet indie bliver også brugt om musik, film og meget andet, og det er også ofte dem der har lavet værket som selv står for at udgive og promovere det.

Og her er en side som Game Jolt, rigtig smart fordi de små uafhængige spiludviklere får et publikum til deres spil og feedback på om det er et projekt som der skal investeres mere tid i. Samtidig får spillerne mulighed for at spille og afprøve spil de ellers aldrigville have hørt om.

Bredt udvalg og noget for enhver

Hvis du godt kan lide at prøve nye spil og længe før det måske bliver et populært spil, så er Game Jolt en rigtig god side. Her er et kæmpe udvalg og noget til enhver smag, så der er gode chancer for at finde nogle spil som du vil synes om.

Kvaliteten er ganskevist noget svingende, og nogle spil er “Early Access” hvilket vil sige det ikke er helt færdig endnu, og mange spil bliver ikke til mere end det man kan finde på siden her. Men det kan faktisk også være sjovt at spille spil hvor grafikken måske ligner noget fra 80’erne, hvis bare der er et godt gameplay.

En meget stor del af spillene kan spilles gratis, mens nogle koster lidt. Man kan nemt filtere visningen af spil, så man kun ser de gratis spil eller man kan angive hvilken prisramme man er villig til at betale. Man kan også filtrerer efter hvilken platform man ønsker spil til, for der er jo ikke meget ved et Windows spil hvis man har en Mac, og måske gider man ikke spil som skal installeres på computeren, og så kan man bare vælge kun at se spil som kan spilles direkte i browseren.

Siden er nem at gå til og det er ikke nødvendigt at oprette en bruger, men hvis man gør så er der adgang til flere funktioner. Der findes også en dedikeret Game Jolt Client, som er bygget på Google Chrome. Og så er der selvfølgelig også et forum hvor man kan diskutere spillene med andre spillere og spiludviklere.

Så er du til computerspil af indie typen, så er Game Jolt bestemt et besøg værd.

Link: www.gamejolt.com