Indstil startside i chrome

Indstil startside i Edge browseren

indstilMed KvikStart som din startside i Edge får du hurtigt adgang til søgning og de bedste bedste websites og services på nettet.

Her følger en vejledning til hvordan du indstiller KvikStart til at være din startside i Microsoft Edge browseren. Der kan være afvigelser fra billederne afhængig af hvilken version af Edge du har, og om den benyttes i Windows eller macOS.

Trin 1. Åben Indstillinger

A) I din browser klikker du på menu ikonet som ligner tre prikker, som vist på billedet her under.
B) Vælg herefter "Indstillinger" i menuen som fremkommer efter punkt A.


Trin 2. Angiv din startside

A) I indstillingsmenuen klikker du nu på "Start, startside og nye faner".
B) Herefter vælger du "Åben disse sider"
C) Hvis der allerede er angivet en eksisterende startside som på billedet her under, så trykker du på de tre prikker og vælger "slet", ellers fortsæter du til punkt D.
D) Nu kan du tilføje KvikStart som startside ved at klikke på "Tilføj en ny side" og så skriver du "https://www.kvikstart.dk" i den dialog som fremkommer. Afslut ved at trykke  på "Tilføj". 

Indstil startside i edge


Trin 3. Færdig eller fortsæt til punkt 4

Tillykke du har nu indstillet KvikStart som din startside. Hvis du også gerne vil have en hjem knap, så du altid kan komme tilbage til KvikStart uanset hvilken side du er på, så kan du fortsætte til punkt 4, ellers kan du nu lukke indstillingsdialogen.


Trin 4. Få en hjem knap til KvikStart

A) Lige under den kasse hvor du lige før angav din startside, finder du en anden kasse hvor du kan oprette en hjem knap. Her trykker du først på cirklen ud for indtastningsfeltet.
B) Så indtaster du "https://www.kvikstart.dk" i indtastningsfeltet.
C) Og endelig skal skyderen ud for "Vis knappen startside på værktøjslinjen" være sat til tændt, som vist på billedet her under.

Nu har du både en kvikstart som din startside og en genvejs knap til din startside, og du kan derfor lukke indstillingsdialogen igen.

Skulle det ikke virke som planlagt eller oplever du nogen problemer med at få indstillet startsiden, så er du altid velkommen til at kontakte os - vi hjælper gerne :-).