Fire rejseblogs som er et besøg værd

De sidste to år med Corona har betydet, at der været betydelig mindre rejseaktivitet blandt rejselystne danskere end normalt. Nu begynder det at se ud som om tingene kommer til at se lidt mere normalt ud inden for en overskuelig fremtid.

Hvis du har savnet at rejse og mangler lidt inspiration, eller bare godt kan lide at læse om andres rejseoplevelser, så får du her tre blogs som jeg synes er besøg værd.

Ontrip.dk - Et ægtepar med en kæmpe rejselyst

Ontrip startede som rejseblog i 2013 hvor ægteparret Annette og Tore ville dele deres rejseoplevelser. Siden er bloggen vokset med masser af indhold fra parrets rejseaktivitet, hvor man i dag kan finde masser af rejseinspiration, tips og guides.

Der findes mange gode rejseblogs hvor folk deler ud af deres oplevelser og tanker om de steder de besøger rundt om i verden, men der er langt imellem rejseblogs fra folk der har rejst så meget som parret her. Ifølge bloggen har Annette besøgt mere end 65 lande, mens Tore har været i 56 lande, og det er kun indtil nu.

Link: ontrip.dk

 The Gimms - Et liv som digitale nomader

Bag bloggen The Gimms finder vi en familie på fem, bestående af en mor, far og tre børn. Familien besluttede sig for at sælge deres hus, sige deres job op, og tage børnene ud af skolen for at starte et liv som digitale nomader.

Med højhastighedsinternet over det meste af verden, er det inden for nogle arbejdsområder muligt at arbejde via fjernarbejde, mens man rejser rundt i verden. Og her af kommer begrebet digital nomade.

Det er nok begrænset hvor mange der kan eller har mod på en så stor omvæltning til fordel for sin rejselyst. Men det er stadig en spændende rejseblog at følge med i, og det er også en forholdsvis ny blog som startede i 2001, hvor det nye liv som digitale nomader begyndte i september samme år.

Link: thegimms.com

Spain by Hanne - Rejser i spanien

Hvis du er rigtig glad at holde ferie i spanien så er det her lige en blog for dig. Bag bloggen finder du Hanne som er rejsejournalist med Spanien som speciale, så forvent roligt velskrevne og interessante artikler om Spanien.

Ud over at være en mere målrettet spanien blog, så er det også tydeligt bloggens indehaver har en interesse i emner som kunst, kultur og design.

Og er man virkelig glad for spanien og bloggens indhold, så findes her også en medlemsklub for dem, der gerne vil have ny inspiration til ferier i Spanien.

Link: spainbyhanne.dk

Sarah in the Green - Rejseblog om naturoplevelser

En lidt anderledes rejseblog med naturen som omdrejningspunk. Her er rejsedestinationerne hovedsagligt fra norden og europa, hvilket er en velkommen afveksling i forhold til de mange rejseblogs som mere har fokus på sydeuropa og helt andre kontinenter.

Her finder du også nogle virkelig flotte fotos og videoer fra de forskellige rejser, og vil du se endnu flere billeder, så er der også en tilhørende Instagram side man kan følge.

Link: sarahinthegreen.com