KvikStart har fået en ny blog

KvikStart udvider med en lille blog, der vil være et supplement til startsiden, søgefunktionerne og webguiderne. Bloggen vil blandt andet indeholde tips og guides til indhold og services på nettet, der ikke nødvendigvis passer ind som en fast del af webguiderne, men som måske alligevel kan bidrage til at du får mere ud af din internetforbindelse.

Bloggen vil også blive brugt til information om ændringer og andet nyt på KvikStart - og her kommer der faktisk til at ske lidt forbedringer de kommende måneder, men det skal jeg nok komme nærmere ind på i et andet indlæg inden så længe.

Net bloggen

Den nye blog har fået det lidt uopfindsomme navn "Net bloggen", men det er jo netop det det er - en blog om nettet. 

Målet er også indlæg der indimellem har en lidt mere personlig tilgang, end hvis det var lavet som en form for netmagasin. Indholdet vil derfor også være mere henvendt til dig der bruger KvikStart som startside, end dem der tilfældigt lander på siden fra søgemaskiner. 

Frem for en lind strøm af tilfældige indlæg, er der kun planlagt 1 til 2 artikler om måneden, som så til gengæld løbende vil blive opdateret / tilrettet og genudgivet. Internettet er jo hele tiden i udvikling, og det bør en blog om nettet derfor også være.

Egentlig ville jeg gerne have tilføjet muligheden for at skrive kommentarer på bloggen, men det er indtil videre fravalgt, for ikke at skulle bruge en masse tid til at ryde op efter spam-robotter. Den tid er nok bedre givet ud på arbejdet med andre dele af KvikStart. Men har du en kommentar eller et spørgsmål til noget jeg deler her på siden, så er du som altid velkommen til at sende en mail til mig på:

En ny blog som alligevel ikke er helt ny

Det er måske ikke helt korrekt at kalde det for en ny blog, for der har tidligere været en en blog med tips til internettet her på KvikStart, men den blev overtaget af NetMonster i 2015, som vi så har linket videre til lige siden. NetMonster er dog ikke blevet opdateret i en længere periode, og nu overtager KvikStart så NetMonster, og erstatter siden med vores egen integrerede blog.

En del af de tidligere artikler fra NetMonster vil blivet flytter her over, og de første par indlæg er allerede flyttet, så vi ikke starter ud med en helt blank blog. Men det er ikke alle artikler som flyttes, da nogle ikke længere er relevante eller passer ind med indholdet på KvikStart.

Velkommen til bloggen

Jeg har arbejdet med internettet og hjemmesider siden 1996, og der er sket ufattelig meget i den tid. Dengang koblede man op på nettet med en modem via telefonstikket, og det var ikke specielt hurtigt, men det var en ny og spændende verden som hele tiden udviklede sig med nye muligheder.

Jeg havde dog ikke forestillet mig, at vi en dag alle sammen ville rende rundt med en lille skærm i lommen, der gav fuld adgang til et lynhurtigt internet næsten uanset hvor vi befinder os. Eller at vi kunne streame film og musik ad libitum via internettet, eller at man gennem nettet ville kunne styre lys, varme og en masse andre ting i hjemmet, mens man f.eks. var på ferie eller lignende.

Den hastige udvikling vil helt sikkert fortsætte, og der vil med garanti både være gode og mindre gode forandringer, som vi vil skulle forholde os til som internetbrugere. Jeg glæder mig til at tage hul på denne blog, og følge udviklingen de næste mange år. Og jeg håber du har lyst til at følge med her på net bloggen.

Udgivet af: Thomas - KvikStart's daglige styrmand
Senest opdateret:  28-04-2021