KvikStart App-ikon på iPhone og iPad

Denne guide viser hvordan du få kvikstart som en Web App på din iPhone eller iPad, så du kan få hurtig adgang til alle funktioner og links direkte fra startskærmen.

Denne guide viser billeder fra iOS 11, har du en anden version på din enhed kan billederne afvige lidt. Skulle du opleve problemer med at indstille KvikStart på din startskærm, er du altid velkommen til at kontakte os - vi hjælper gerne :-)


Vejledning til indstilling af KvikStart som app ikon på startskærmen

1. Åben KvikStart.dk i Safari

Start Safari (din browser) og naviger til KvikStart's startside. Sørg for du står på startsiden og ikke den side du læser lige nu.

2. Tilføj app ikon

a) Tryk på delings-ikonet som på billedet nedenfor er markeret med bogstavet a. Billedet her er fra en iPad, på en iPhone sidder delings-ikonet i bunden af browseren.

b) Tryk derefter på "Føj til hjemmeskærm" som nedenfor er markeret med bogstavet b. (Du skal muligvis bladre lidt i rækken af ikoner for at finde delingsikonet afhængig hvor i rækken det er placeret på din enhed)c) Tryk nu på "Tilføj" som vist med en oragne cirkel på billedet nedenfor.3. Færdig

Tillykke, du har nu fået et ikon til KvikStart på din iPad/iPhone. Du kan flytte ikonet rundt og placere det der hvor det passer dig bedst, på samme måde som apps fra App store.