Få anbefalinger til film, musik, bøger og spil


Smart app og webservice som giver personlige anbefalinger til film, serier, musik, bøger og spil. Fortæl hvad du kan lide og få anbefalinger på mere af det samme.

Kortfilm: Hendes ven Adam


Se dette lille drama om en usikker ung fyrs jalousi og en diskussion med kæresten som pludselig løber helt ud af kontrol.

Lær et nyt sprog fra en anden person


Lær et nyt sprog med denne smarte app som adskiller sig fra andre sprog-lærings-apps ved at inddrage andre personer som taler det sprog man gerne vil lære.

Et usandsynligt venskab


Den 79 årige japanske dykker Hiroyuki Arakawa har gennem mere end 25 år haft et ret usædvanligt venskab - med en fisk!

Vinoplevelser på ferien


Rejseglade vinentusiaster vil sætte pris på denne webside som gør det nemt at finde autentiske oplevelser med vin som tema i over 50 vinregioner.

Tag på vandreture i Danmark


Vandring er både sundt og en god måde at opleve Danmarks flotte natur. Her får du et par tips til websider og apps til vandreruter og tips.

Dansk side om nyeste film og serier på Netflix


Dansk nyhedsside for danske Netflix brugere, hvor man kan læse om aktuelle og kommende film og serier på den populære streamingtjeneste.

One Minute Wonder – video portrætter


Sjov lille webside som viser video portrætter af interessante personer på blot ét minuts varighed. Har du et minut så er siden et klik værd.

Digitaliser gamle fotoalbums nemt og hurtigt


Digitale fotos har mange fordele frem for traditionelle papirfotos gemt væk i fotoalbums eller skotøjsæsker, og her er en app som gør det nemt at scanne de gamle fotos så de bliver digitale.

3 videoer som får dig til at smile


Uanset om du har en god eller en knap så god dag, så får du her tre søde dyrevideoer, som nok skal få dig til at smile en gang eller to.

  Se mere