LP vinylplader kan stadig købes på nettet


Vinylpladen lever stadig og denne netbutik har et stort udvalg af nye og gamle plader, og så er servicen helt i top.

Gør alle websider udskriftsvenlige


En super smart og enkel service til når man skal udskrive noget fra en webside og ikke vil have en masse urelevant indhold med på udskriften.

App hjælper med dit digitale forsvar


App fra Forbrugerrådet Tænk hjælper dig til at beskytte dit digitale privatliv og til at undgå at blive offer for it-kriminalitet. Download den gratis til iPhone og Android mobiler

Aprilsnar – The movie


Rigtig sjov kortfilm om en en fjerde klasse som forsøger sig med en uskyldig aprilsnar på deres lærer. Hvad kan gå galt?

Du kan høre forskel på varmt og koldt vand


Dette er et af de eksempler hvor man først tænker "umuligt det kan jeg ikke", men når man lytter så kan man faktisk godt.

Flot timelapse af det piloten ser ved en natflyvning


Se denne flotte timelapse optaget under en natflyvning fra Zürich til Sao Paulo i August.

Pool med en skræmmende udsigt


Når man hopper i poolen ligner det en helt almindelig pool, men så fortsætter den ud over kanten af den 42 etager høje bygning.

Regneregler for elever og forældre


Rigtig nyttig side for forældre og elever som giver en simpel og letforståelig adgang til matematik og regneregler. Gode forklaringer og eksempler.

Reuters TV – internationale nyhedsudsendelser på computeren


Nyheds tv fra reuters leverer korte opsummeringer af dagens vigtigste internationale nyheder. Følg med i de internationale nyheder nemt og gratis når det passer dig.

Kalender med helligdage, andre datoer og verdensur


En fin lille online kalender som viser helligdage og mærkedage, samt skudår, sommertid/vintertid, verdensur og en række andre nyttige informationer.

  Se mere