Digitaliser gamle fotoalbums nemt og hurtigt


Digitale fotos har mange fordele frem for traditionelle papirfotos gemt væk i fotoalbums eller skotøjsæsker, og her er en app som gør det nemt at scanne de gamle fotos så de bliver digitale.

3 videoer som får dig til at smile


Uanset om du har en god eller en knap så god dag, så får du her tre søde dyrevideoer, som nok skal få dig til at smile en gang eller to.

ANA: Når kunstig intelligens bliver selvbevidst


En AI med navnet ANA, som tager sig af alt produktion på en bilfabrik, overtaler fabrikkens eneste menneskelige arbejdskraft til afgive fuld kontrol til ANA.

Flot timelapse af det piloten ser ved en natflyvning


Se denne flotte timelapse optaget under en natflyvning fra Zürich til Sao Paulo i August.

Pool med en skræmmende udsigt


Når man hopper i poolen ligner det en helt almindelig pool, men så fortsætter den ud over kanten af den 42 etager høje bygning.

Vinoplevelser på ferien


Rejseglade vinentusiaster vil sætte pris på denne webside som gør det nemt at finde autentiske oplevelser med vin som tema i over 50 vinregioner.

Hyr en lokal på ferien


Nyttig service som hjælper rejsende med at finde lokale indbyggere som tilbyder concierge-ydelser eller kan være en personlig assistent på under ferien

LP vinylplader kan stadig købes på nettet


Vinylpladen lever stadig og denne netbutik har et stort udvalg af nye og gamle plader, og så er servicen helt i top.

Gør alle websider udskriftsvenlige


En super smart og enkel service til når man skal udskrive noget fra en webside og ikke vil have en masse urelevant indhold med på udskriften.

App hjælper med dit digitale forsvar


App fra Forbrugerrådet Tænk hjælper dig til at beskytte dit digitale privatliv og til at undgå at blive offer for it-kriminalitet. Download den gratis til iPhone og Android mobiler

  Se mere